Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2007
|
11
|
11
|
Tytuł artykułu
Czekolada w Niemczech
Autorzy
Zurek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
historia
spozycie zywnosci
wyroby czekoladowe
stan obecny
czekolada
wiek XIX
Niemcy
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
11
Opis fizyczny
s.84,86,fot.
Twórcy
autor
Zurek K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-395cf8dd-d7c8-4653-bd85-ecd3bc5e3c99
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.