Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2008
|
344
|
Tytuł artykułu
Badania wlasciwosci reologicznych miodu w postaci skrystalizowanej
Autorzy
Bakier S.
Warianty tytułu
EN
Investigations of the rheological properties of honey in crystallized states
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
miod
krystalizacja
miod skrystalizowany
wlasciwosci reologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2008
Numer
344
Opis fizyczny
s.1-116,fot.,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bakier S.
Politechnika Bialostocka, ul.Wiejska 45C, 15-351 Bialystok
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-387318c2-ef37-4d8d-aa74-dc95b2b7a449
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.