Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1997
|
45
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw produktow jeczmiennych na wlasciwosci ciasta i cechy chleba
Autorzy
Kawka A.
,
Weglerska-Smolarkiewicz E.
,
Gasiorowski H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
wodochlonnosc
ciasto
produkty jeczmienne
wartosc odzywcza
asortyment
chleb
maka pszenna
wartosc dietetyczna
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1997
Tom
45
Numer
12
Opis fizyczny
s.8-9,rys.,wykr.,tab.
Twórcy
autor
Kawka A.
autor
Weglerska-Smolarkiewicz E.
autor
Gasiorowski H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-380b5c38-ffa5-4cef-9d5e-bc6ffff71ff5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.