Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
2007
|
93
|
Tytuł artykułu
Zmiany pH w procesie dojrzewania miesa kroliczego
Autorzy
Lapa P.
Warianty tytułu
EN
Changes of pH in process of ageing of the rabbit's meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zmiany odczynu miesa
dojrzewanie miesa
odczyn miesa
mieso krolicze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
2007
Tom
93
Opis fizyczny
s.485-490,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lapa P.
Akademia Rolnicza, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-37f1c4aa-81e1-476b-94fb-64ada5938e1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.