Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
2006
|
3
|
Tytuł artykułu
Nowoczesne urzadzenia gastronomiczne do smazenia ryb
Autorzy
Stawiany I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
smazenie zanurzeniowe
smazenie beztluszczowe
urzadzenia gastronomiczne
smazenie
mieso ryb
zaklady gastronomiczne
ryby
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
2006
Numer
3
Opis fizyczny
s.25-26,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stawiany I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-37b79db1-c2be-4846-af8f-47bf3c55f9b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.