Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2002
|
12
|
Tytuł artykułu
Changes in selected quality factors of poultry meatballs with spices during storage
Autorzy
Karpinska-Tymoszczyk M.
,
Danowska-Oziewicz M.
,
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
spice
sensory evaluation
quality factor
acid number
malonaldehyde
peroxide number
chemical composition
storage
mechanically deboned poultry meat
poultry meatball
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2002
Tom
12
Opis fizyczny
p.197-209,fig.,ref.
Twórcy
autor
Karpinska-Tymoszczyk M.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Danowska-Oziewicz M.
autor
Borowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-37362acf-d26e-439b-ad5e-57d717302916
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.