Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2003
|
3
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka procesow psucia sie miesa przechowywanego w warunkach chlodniczych. Zmiany wyroznikow jakosci mikrobiologicznej i biochemicznej miesa drobiowego w roznych temperaturach przechowywania
Autorzy
Kreyenschmidt J.
,
Lohmeyer K.
,
Stahl N.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
jakosc biochemiczna
zmiany przechowalnicze
lancuch chlodniczy
mieso drobiowe
mieso
jakosc mikrobiologiczna
wyrozniki jakosci
trwalosc przechowalnicza
warunki chlodnicze
psucie sie zywnosci
temperatura przechowywania
kontrola jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Numer
3
Opis fizyczny
s.32,34,36,wykr.,tab.
Twórcy
autor
Kreyenschmidt J.
autor
Lohmeyer K.
autor
Stahl N.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-36aa5e7e-ca61-474c-a3ad-e4d5a557d489
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.