Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
1999
|
13
|
Tytuł artykułu
Retrogradacja skrobi modyfikowanych chemicznie poddanych procesowi ekstruzji
Autorzy
Golachowski A.
,
Zieba T.
,
Leszczynski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ekstruzja
retrogradacja
skrobia modyfikowana
skrobia ziemniaczana
wlasciwosci fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1999
Numer
13
Opis fizyczny
s.43-52,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Golachowski A.
Akademia Ronicza, 50-375 Wroclaw, ul.C.Norwida 25
autor
Zieba T.
autor
Leszczynski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-36594e4d-f589-4ba8-a4f8-27c5c92507a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.