Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
07
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci wykorzystania suchego glutenu w mlynarstwie i makaroniarstwie
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
bialko
dodatki do zywnosci
wartosc wypiekowa
mlynarstwo
makarony
wartosc zywieniowa
maka makaronowa
separacja
skrobia
gluten
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
07
Opis fizyczny
s.16-17
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-35c1faac-09b8-4752-bd0d-8a852cf8b491
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.