Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2002
|
06
|
Tytuł artykułu
Specyficzne smakowo przyprawy i dodatki
Autorzy
Walczak D.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sosy owocowe
ocet
koncentraty spozywcze
musztarda
majonezy
koncentrat pomidorowy
przyprawy ziolowe
przyprawy warzywne
substancje smakowo-zapachowe
mieszanki przyprawowe
curry
kwas cytrynowy
dodatki do zywnosci
glutaminian sodu
sosy warzywne
sosy
kwas mlekowy
kwas octowy
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2002
Numer
06
Opis fizyczny
s.8-12,fot.
Twórcy
autor
Walczak D.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-351e46fb-7197-4516-bd25-e4de627c553c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.