Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Liquid food preserved by unconventional methods
Autorzy
Oziemblowski M.
,
Korzycki M.
Warianty tytułu
PL
Utrwalanie plynnych produktow zywnosciowych metodami niekonwencjonalnymi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
preservation method
non-thermal method
mould
unconventional method
concentrated microwave field
liquid food
bacteria
yeast
pulsed electric field
food preservation
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.423-427,fig.,ref.
Twórcy
autor
Oziemblowski M.
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
Korzycki M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-34d8afe4-8258-4042-b5f4-4d0fc1c75126
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.