Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2001
|
49
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych dodatkow technologicznych na cechy ciasta i jakosc chleba pszenno-jeczmiennego
Autorzy
Kawka A.
,
Nyk Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
cechy fizyczne
chleb pszenno-jeczmienny
dodatki do zywnosci
piekarstwo
dodatki technologiczne
cechy jakosciowe
jakosc
maka jeczmienna
gluten
ciasto pszenno-jeczmienne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
12
Opis fizyczny
s.8-11,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kawka A.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Nyk Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3353c253-d916-4e07-b32d-2f7423c0d20b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.