Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Oddzial Jadwisin, 05-140 Serock
Bibliografia
1. Rynek Ziemniaka. Analizy Rynkowe. 2004. Wyd. IERiG2 25.
2. Leszczyński W. 2000. Kryteria oceny jakościowej ziemniaka spożywczego i skrobiowego. Mater. Konf. Nauk. Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie. Polanica Zdrój. AR Wrocław: 41-50.
3. Lisińska G. 2004. Spożywcze przetwory ziemniaczane. III Konf. Nauk. Gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce. Polanica Zdrój, 10-13.05.2004. AR Wrocław: 83-89.
4. Zgórska K., Frydecka-Mazurczyk A. 2000. Wpływ warunków w czasie wegetacji oraz temperatury przechowywania na cechy jakości ziemniaków przeznaczonych do przetwórstwa. Biul. IHAR 213, 239-252.
5. Putz B. 2004. Reduzierende Zucker in Kartoffeln. - Kartoffelbau 5: 188-192.