PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 42 | 11 |

Tytuł artykułu

Metody falszowania zageszczonych sokow owocowych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
Autor omówił rodzaje możliwych zafalszowań zagęszczonych soków owocowych oraz metody ich wykrywania, stosowane w Laboratorium Centralnego Inspektoratu Standaryzacji.
EN
The author discussed the different types of the adulteration of the concentrated fruit juices and the methods of its detection being used in the Laboratory of the Central Standarisation Board.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

11

Opis fizyczny

s.37-38,rys.,tab.

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-316ff5ca-533a-4f27-b0ce-061d10fde62b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.