Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
1998
|
36
|
06
|
Tytuł artykułu
Prawidlowa klasyfikacja jakosci miesa wieprzowego - odroznianie miesa"kwasnego" od wodnistego typu PSE
Autorzy
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Urbaniak M.
,
Rzosinska E.
,
Szalata M.
,
Mikolajczak B.
,
Pietrzak M.
,
Medynski A.
,
Bartkowiak Z.
,
Michalak N.
,
Stefanska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wady miesa
klasyfikacja
syndrom PSE
mieso wieprzowe
jakosc
syndrom RSE
identyfikacja
syndrom DFD
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1998
Tom
36
Numer
06
Opis fizyczny
s.68-72,fot.,tab.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Lyczynski A.
autor
Urbaniak M.
autor
Rzosinska E.
autor
Szalata M.
autor
Mikolajczak B.
autor
Pietrzak M.
autor
Medynski A.
autor
Bartkowiak Z.
autor
Michalak N.
autor
Stefanska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-313e7275-b5e9-45ec-9f2f-f639bc35b0c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.