Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw probiotycznego szczepu bakterii fermentacji mlekowej Lactobacillus acidophilus La-5 na jakosc chleba zytniego
Autorzy
Ostasiewicz A.
,
Zareba D.
,
Ceglinska A.
Warianty tytułu
EN
The influence of Lactobacillus acidophilus La-5 probiotic strain of lactic acid bacteria on rye bread quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bakterie kwasu mlekowego
szczepy bakteryjne
bakterie probiotyczne
Lactobacillus acidophilus
pieczywo
chleb zytni
fermentacja mlekowa
ocena organoleptyczna
zapach
smakowitosc
EN
lactic acid bacteria
bacterial strain
probiotic bacteria
Lactobacillus acidophilus
bread
rye bread
milk fermentation
organoleptic assessment
smell
palatability
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
2
Opis fizyczny
s.176-183,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ostasiewicz A.
Zaklad Technologii Zboz Katedry Technologii Zywnosci, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
Zareba D.
autor
Ceglinska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3094cb82-f991-48e6-80d6-3a25e1d1d78a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.