Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2004
|
03
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych dodatkow bialkowych na cechy fizyczne makaronow
Autorzy
Wianecki M.
,
Dudzis A.
,
Krawczuk J.
Warianty tytułu
EN
Influence of some protein additives on physical properties of pasta
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bialko
dodatki do zywnosci
przetwory zbozowe
makarony
preparaty bialkowe
wlasciwosci fizyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2004
Tom
03
Opis fizyczny
s.133-138,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wianecki M.
Akademia Rolnicza, ul.Papieza Pawla VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
Dudzis A.
autor
Krawczuk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2e0e6311-2e79-4009-be64-aeb2e8f9c6a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.