PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 03 |

Tytuł artykułu

Wplyw wybranych dodatkow bialkowych na cechy fizyczne makaronow

Warianty tytułu

EN
Influence of some protein additives on physical properties of pasta

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

03

Opis fizyczny

s.133-138,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, ul.Papieza Pawla VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-2e0e6311-2e79-4009-be64-aeb2e8f9c6a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.