Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
1993
|
20[156]
|
Tytuł artykułu
Wplyw agaru i zelatyny na rozpuszczalnosc bialek,zawartosc aldehydu mrowkowego oraz wlasciwosci fizyczne farszow z dorszy baltyckich w warunkach zamrazalniczego utrwalania
Autorzy
Swiniarska J.
,
Nowak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
formaldehyd
bialko
zywnosc
konserwowanie zywnosci
konserwowanie
zamrazanie
wlasciwosci fizyczne
mieso
farsze
dodatki do zywnosci
agar
dorsze
ryby
zelatyna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Rocznik
1993
Tom
20[156]
Opis fizyczny
s.89-97,wykr,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Swiniarska J.
Akademia Rolnicza,Szczecin
autor
Nowak W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2dcd1f90-d051-4ac0-982f-df65dd6d1d28
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.