Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1997
|
21
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych wlasciwosci tekstury miesa bydlecego normalnej jakosci i DFD poddanego dzialaniu soli i substancji zmieniajacych wartosc pH
Autorzy
Pospiech E.
,
Grzes B.
,
Kowalski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
tekstura zywnosci
struktura tkanek
mieso wolowe
wodochlonnosc
miesnie
wlasciwosci fizyczne
pirofosforan sodu
solanki
mieso
solenie
skurcz poubojowy
mieso DFD
zakwaszenie
chlorek sodu
pH
skurcz miesni
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1997
Tom
21
Opis fizyczny
s.3-10,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Grzes B.
autor
Kowalski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2d2913e9-3808-4593-b493-d89ef845b0c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.