Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
09
|
Tytuł artykułu
Przetwory miesne o zmniejszonej zawartosci tluszczu
Autorzy
Cierach M.
,
Szacilo K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
izolaty bialkowe
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
przemysl miesny
parowki niskotluszczowe
bialko sojowe
technologia produkcji
zamienniki tluszczu
przetwory miesne
zywnosc niskotluszczowa
skrobia modyfikowana
dodatki do zywnosci
karageny
maka ziemniaczana
wyciek termiczny
zywnosc niskokaloryczna
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
09
Opis fizyczny
s.30,32-34,36
Twórcy
autor
Cierach M.
autor
Szacilo K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2b6e760f-380a-4cfd-a89e-e11e47f3c212
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.