Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Proba klasyfikacji jakosciowej miesa kroliczego kulinarnego
Autorzy
Popek S
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso kulinarne
konferencje
wartosc odzywcza
jakosc
mieso krolicze
Krakow konferencja
klasyfikacja jakosciowa
EN
culinary meat
conference
nutritional value
quality
rabbit meat
Krakow conference
quality assessment
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.116
Twórcy
autor
Popek S
Akademia Ekonomiczna, 31-510 Krakow, ul.Rakowicka 27
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2b0e22c2-c59e-406e-88e5-951b76fb5bbe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.