PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 |

Tytuł artykułu

Wplyw suszonego oregano na peroksydacje lipidow wybranych olejow jadalnych

Warianty tytułu

EN
The effect of dried oregano on lipids peroxidation of selected edible oils

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

3

Opis fizyczny

s.932-936,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Slaski Uniwersytet Medyczny, ul.Jednosci 8, 41-200 Sosnowiec
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-2af587cf-a9e7-4b0b-b879-67e5c78f53c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.