Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1997
|
4
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa wolowego zalezy od warunkow uboju
Autorzy
Slowinski M.
,
Sakowski T.
,
Dasiewicz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bydlo
mieso wolowe
sklad chemiczny
wady miesa
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc
ocena organoleptyczna
warunki uboju
barwa
wartosc technologiczna
uboj zwierzat
czynniki przezyciowe
barwniki hemowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Numer
4
Opis fizyczny
s.38,40,tab.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Sakowski T.
autor
Dasiewicz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2af08e7b-99b4-47cb-aa86-92932b78677f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.