Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2003
|
04
|
Tytuł artykułu
Jakosc skorupy jaja. Cz.III
Autorzy
Michalak K.
,
Mroz E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blona podskorupowa
sklad chemiczny
nierownosci powierzchni
blona bialkowa
jakosc
uwarunkowania genetyczne
drobiarstwo
pekniecia jajowodowe
grubosc skorupy
skorupy marmurkowe
funkcje ochronne
jaja kurze
kutykula
warstwa palisadowa
warstwa brodawkowa
skorupy jaj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2003
Numer
04
Opis fizyczny
s.9-12,fot.,tab.
Twórcy
autor
Michalak K.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Mroz E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2a178bb9-499d-40da-b249-936854da402b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.