Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
2008
|
76
|
11
|
Tytuł artykułu
Kierunki modyfikowania wartosci odzywczej miesa wieprzowego
Autorzy
Kulisiewicz J.
,
Wiecek J.
,
Batorska M.
,
Rekiel A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
olej lniany
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
zywnosc
sklad kwasow tluszczowych
zywienie zwierzat
mieso wieprzowe
czynniki genetyczne
olej rybny
modyfikacja zywnosci
dodatki paszowe
kwas linolowy
modyfikacje
cholesterol
olej sojowy
oleje roslinne
czynniki zywieniowe
olej rzepakowy
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2008
Tom
76
Numer
11
Opis fizyczny
s.12-16,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kulisiewicz J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Wiecek J.
autor
Batorska M.
autor
Rekiel A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2815bde5-22b0-4ff5-b594-c4e73af21708
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.