Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2006
|
03
|
Tytuł artykułu
Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality
Autorzy
Lipiec A.
,
Matras J.
,
Ciowch A.
Warianty tytułu
PL
Jakosc bialka w ekstrudatach zbozowych w zaleznosci od termiczno-wilgotnosciowych warunkow procesu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
moisture
grain product
temperature
extrusion-cooking
protein quality
amino acid composition
tyrosine level
cysteine level
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2006
Tom
03
Opis fizyczny
p.115-121,fig.,ref.
Twórcy
autor
Lipiec A.
University of Agriculture in Lublin, Lublin, Poland
autor
Matras J.
autor
Ciowch A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-278d5daf-fcf1-4f94-a0b8-9dfd066fcd9f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.