PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 27 | 1 |

Tytuł artykułu

Wplyw procesu smazenia na zawartosc steroli i zmiany jakosci czesciowo uwodornionego oleju rzepakowego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of frying on the content of sterols and changes of quality of partially hydrogenated rapeseed oil

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

1

Opis fizyczny

s.119-128,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Zywienia Czlowieka, mAkademia Rolnicza w Poznaniu, Poznan
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-25965918-2e41-4cd6-ab34-bca19fceb140
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.