Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego
1996
|
35
|
1
|
Tytuł artykułu
Browning reactions during the extrusion-cooking of peas, faba beans and rapeseed
Autorzy
Farnikova L.
,
Reblova Z.
,
Pudil F.
,
Pokorny J.
,
Moscicki L.
,
Van Zuilichem D.J.
Warianty tytułu
PL
Reakcje brazowienia w czasie ekstruzji grochu, bobiku i rzepaku
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
RU
PL
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
mieszanki paszowe
ekstruzja
rzepak
pasze
obrobka termiczna
groch
ekstrudery
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
melanoidyna
lizyna
bobik
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego
Rocznik
1996
Tom
35
Numer
1
Opis fizyczny
s.15-28,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Farnikova L.
Praque Institute of Chemical Technology, Czech Republic
autor
Reblova Z.
autor
Pudil F.
autor
Pokorny J.
autor
Moscicki L.
autor
Van Zuilichem D.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-25035da6-cd08-46e9-9cad-071ddc638cff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.