Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Habilitacyjne Instytutu Warzywnictwa
1994
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow uprawy, pozbiorczego przechowywania i procesow technologicznych na zawartosc witaminy E w owocach papryki slodkiej
Autorzy
Horbowicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
warzywa suszone
przechowywanie
warzywa psiankowate
warzywnictwo
zawartosc witaminy E
uprawa roslin
suszenie
konserwowanie
papryka slodka
warzywa konserwowane
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Habilitacyjne Instytutu Warzywnictwa
Rocznik
1994
Tom
12
Opis fizyczny
s.1-57,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Horbowicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-249014fe-7ffb-454f-ad85-9a1222c82028
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.