Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1992
|
4
|
Tytuł artykułu
Produkty sojowe i ich zastosowanie w piekarnictwie
Autorzy
Grudniewski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rosliny oleiste
piekarstwo
zastosowanie
pieczywo
ziarno
chleb
ciastka
smakowitosc
ciastkarstwo
surowce roslinne
technologia zywnosci
soja
wartosc odzywcza
bulki
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Numer
4
Opis fizyczny
s.16-17,tab.
Twórcy
autor
Grudniewski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-24261c27-2da9-40dd-b4f3-aceef4539ff2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.