PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 42-43 |

Tytuł artykułu

Wplyw zamrazania i czasu wykrawania na wybrane cechy jakosciowe elektrostymulowanego miesa wolowego

Warianty tytułu

EN
The effect of freezinf and trimming time on the selected quality attributes of electrical stimulated beef meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.139-146,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwwersytet Warminsko-Mazurski, Pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn-Kortowo
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-241856ef-74a9-466b-b182-b141816de964
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.