PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 21 |

Tytuł artykułu

Effects of the addition of sage and sodium isoascorbate on the quality and shelf life of poultry meatballs during cold storage

Warianty tytułu

PL
Wplyw dodatku szalwii i izoaskorbinianu sodu na jakosc i trwalosc wyrobow garmazeryjnych z miesa drobiowego w czasie chlodniczego przechowywania

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Opis fizyczny

p.1049-1063,fig.,ref.

Twórcy

  • University of Warmia and Mazury in Olsztyn, pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-21817618-a9d0-4a95-9311-8e3214dc9690
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.