Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1994
|
48
|
08
|
Tytuł artykułu
45 lat badan nad skrobia w Krakowie
Autorzy
Palasinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
badania naukowe
zboza
historia
preparaty enzymatyczne
enzymy amylolityczne
bulwy
przechowywanie bulw
krochmal
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci technologiczne
skrobia
pszenzyto
fosforany
przemysl spozywczy
kukurydza
wlasciwosci funkcjonalne
przemysl ziemniaczany
ziemniaki
zyto
browarnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
08
Opis fizyczny
s.246-248
Twórcy
autor
Palasinski M.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2122b89d-c5f8-4aed-b923-35f96a918396
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.