Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
02
|
Tytuł artykułu
Wszystko o bagietce. Czesc 2. Bagietki - technologia produkcji
Autorzy
Goworek P.
,
Musialowski Y.
,
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ksztalt
piekarstwo
Francja
historia
pieczywo
receptury
procesy produkcyjne
wypiek pieczywa
technologia produkcji
bagietki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
02
Opis fizyczny
s.30-33,fot.,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Goworek P.
autor
Musialowski Y.
autor
Piesiewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-202f2f03-ed57-4736-a1b6-f9054c869ff4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.