Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2001
|
04
|
Tytuł artykułu
Nowe mozliwosci ksztaltowania tekstury jogurtu
Autorzy
Domagala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
przetwory mleczne
modyfikacja bialek
mleczarstwo
wysokie cisnienia
transglutaminazy
jogurt
ksztaltowanie tekstury
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2001
Numer
04
Opis fizyczny
s.178-181,bibliogr.
Twórcy
autor
Domagala J.
Akademia Rolnicza, ul.A.Mickiewicza 21, 31-120 Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1fd06715-86ae-4d54-929f-b5edadbb85d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.