Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wszechświat
2000
|
101
|
04-06
|
Tytuł artykułu
Metody konserwowania miesa z uwzglednieniem peklowania
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
peklowanie
przemysl spozywczy
konserwowanie zywnosci
przemysl miesny
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Wszechświat
Rocznik
2000
Tom
101
Numer
04-06
Opis fizyczny
s.114-117,rys.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1ea157c2-de80-458f-82bf-b269f6550351
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.