Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2003
|
40
|
Tytuł artykułu
Kruchosc miesa kulinarnego i mozliwosci jej poubojowego ksztaltowania
Autorzy
Pospiech E.
,
Iwanska E.
,
Grzes B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ksztaltowanie kruchosci
enzymy egzogenne
elektrostymulacja
ultradzwieki
mieso
metoda tender-cut
wartosc kulinarna
ocena konsumencka
kruchosc miesa
mieso kulinarne
kondycjonowanie miesa
zabiegi poubojowe
wysokie cisnienia
marynowanie
sol
soczystosc
poprawa jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2003
Tom
40
Opis fizyczny
s.71-84,tab.,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pospiech E.
Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
Iwanska E.
autor
Grzes B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1e41610a-d300-4892-a433-2f0957fad6d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.