Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
04
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie koncentratow i izolatow bialek mleka w produkcji pieczywa i wyrobow cukierniczych
Autorzy
Janitz W.
,
Gorecka D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
izolaty bialkowe
cukiernictwo
mleko zageszczone
piekarstwo
wyroby cukiernicze
zastosowanie
pieczywo
serwatka
technologia produkcji
koncentraty bialkowe
wypiek pieczywa
mleko w proszku
mleko
kazeiniany
bialka mleka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
04
Opis fizyczny
s.12-13,tab.
Twórcy
autor
Janitz W.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Gorecka D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1e312b15-34f5-4876-9f2a-4c0669adef2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.