PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 47 | 2 |

Tytuł artykułu

Wybrane wlasciwosci fizykochemiczne wyrobow pieczonych i wedzonych z miesa indykow zywionych pasza z dodatkiem preparatu lucerny [PX]

Warianty tytułu

EN
The chosen physico-chemical properties of smoked and roasted meat products from turkeys fed with of alfalfa [PX] concentrate

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

2

Opis fizyczny

s.76-85,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwesytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-407 Lublin
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-1b91cc48-fa37-4fa2-b44a-de5f4390ad98
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.