Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
The effect of HAL genotype on development of meat quality traits and basic chemical composition in hybrid porkers
Autorzy
Rybarczyk A.
,
Kortz J.
,
Czarnecki R.
,
Pietruszka A.
,
Karamucki T.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
reproduction
pig
porker
animal genetics
animal production
development
carcass
HAL genotype
chemical composition
meat quality
feeding
Hal gene
meatiness
hybrid
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
p.89-93
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Agricultural University, Doktora Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
Kortz J.
autor
Czarnecki R.
autor
Pietruszka A.
autor
Karamucki T.
autor
Natalczyk-Szymkowska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1a16223a-f7a2-4ceb-bed7-aa18121e930e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.