Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Studies on starch gelatinization and retrogradation with dynamic rheometry - the influence of starch granular structure and composition
Autorzy
Lii C
,
Lai M.
,
Tsai M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Badania nad kleikowaniem i retrogradacja skrobi za pomoca reometrii dynamicznej - wplyw struktury galeczek i skladu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
heating
conference
dynamic rheometry
starch retrogradation
starch gelatinization
amylose
rice starch
Krakow conference
cooling
PL
ogrzewanie
konferencje
reometria dynamiczna
retrogradacja skrobi
kleikowanie skrobi
amyloza
skrobia ryzowa
Krakow konferencja
chlodzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.27-53,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lii C
National Taiwan University, Taipei, Taiwan
autor
Lai M.
autor
Tsai M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-183a3977-e70c-43c6-ba6b-42826aa42780
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.