Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1997
|
49
|
06
|
Tytuł artykułu
Kwas mlekowy i mleczany jako naturalne dodatki poprawiajace jakosc i bezpieczenstwo produktow miesnych i drobiowych
Autorzy
Herman E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
bezpieczenstwo zywnosciowe
dodatki do zywnosci
zywnosc
przetworstwo miesa
kwas mlekowy
mleczan sodu
jakosc
zywnosc prozdrowotna
mleczan potasu
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1997
Tom
49
Numer
06
Opis fizyczny
s.28-31,wykr.,tab.
Twórcy
autor
Herman E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-171bb6d5-79ec-4c8d-bcb3-ffa9c2a8953d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.