Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2002
|
56
|
10
|
Tytuł artykułu
Z bazylia przez wieki
Autorzy
Kawalko M.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rosliny lecznicze
wlasciwosci lecznicze
przyprawy
bazylia
Ocimum basilicum
rosliny przyprawowe
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.12-13,rys.
Twórcy
autor
Kawalko M.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1714341a-d195-4810-a2c8-7204e488979d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.