Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2000
|
07
|
4
|
Tytuł artykułu
Convenience - przyszlosc gastronomii?
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Kleinschmidt Jolanta wywiad
Kaminska Lucja wywiad
zywnosc wygodna
zywienie zbiorowe
Baron Marek wywiad
gastronomia
konferencje
Kania Pawel wywiad
Budzinski Tomasz wywiad
Berger Stanislaw wywiad
Michalski Adam wywiad
Janknegt Gerrit wywiad
Sypek Marek wywiad
Zgieb Wieslaw
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2000
Tom
07
Numer
4
Opis fizyczny
s.32-36,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1644340f-216b-48ee-b4a8-d7fa41832633
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.