Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2000
|
38
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Zywienie tucznikow a cechy sensoryczne ich miesa
Autorzy
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Bartkowiak Z.
,
Rzosinska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie zwierzat
trzoda chlewna
systemy zywieniowe
analiza sensoryczna
mieso wieprzowe
jakosc
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2000
Tom
38
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.77-78;80,fot.,tab.
Twórcy
autor
Lyczynski A.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Pospiech E.
autor
Bartkowiak Z.
autor
Rzosinska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-161d70a5-30b6-4af2-9800-541385c02fa9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.