Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
2003
|
23
|
Tytuł artykułu
System HACCP koniecznym warunkiem produkcji bezpiecznej zywnosci
Autorzy
Tomala D.
,
Palacha B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
zapewnienie jakosci
zywnosc
jakosc
produkcja zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
Rocznik
2003
Numer
23
Opis fizyczny
s.2-3,tab.
Twórcy
autor
Tomala D.
autor
Palacha B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-15cdf643-43b1-4294-ab3e-9ed33808be2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.