Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2002
|
1
|
Tytuł artykułu
Konkurs Wedlin - Jesien 2001
Autorzy
Zawadzka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza chemiczna
przetwory miesne
ocena jakosci
Konkurs Wedlin-Jesien'2001
laureaci
przemysl miesny
ocena sensoryczna
nagrody
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Numer
1
Opis fizyczny
s.4-7,fot.,tab.
Twórcy
autor
Zawadzka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-15ab9be3-dc17-4955-bd13-9d6a5deb8835
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.