Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1996
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka zmian w spozyciu tluszczow w Polsce
Autorzy
Narojek L
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tluszcze zwierzece
tluszcze roslinne
spozycie zywnosci
Polska
tluszcz
zywienie czlowieka
EN
animal fat
vegetable fat
food intake
Poland
fat
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.77-82
Twórcy
autor
Narojek L
Akademia Medyczna, 02-032 Warszawa, ul.Filtrowa 30
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-158c5d65-2d5d-4ffd-a1ce-b6857711dfab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.