Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
2005
|
61
|
10
|
Tytuł artykułu
Jakosc i trwalosc mleka pasteryzowanego w 84 stopniach C/19-22 s
Autorzy
Ziarno M.
,
Molska I.
,
Gronczynska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
ogolna liczba drobnoustrojow
trwalosc
przydatnosc do spozycia
pasteryzacja
mleko pasteryzowane
mleko
zanieczyszczenia bakteryjne
jakosc
jakosc mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
2005
Tom
61
Numer
10
Opis fizyczny
s.1165-1168,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul. Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Molska I.
autor
Gronczynska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-14ef9877-0aee-45c0-a9f3-39c1dd20a525
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.