Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2006
|
41
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Rola oleju lnianego zastosowanego w modelowych przetworach miesnych w poprawie profilu kwasow tluszczowych
Autorzy
Makala H.
,
Kern-Jedrychowski J.
,
Jerzewska M.
Warianty tytułu
EN
Role of linseed oil in the improvement of fat acid profile in model meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
olej lniany
przetwory miesne
wzbogacanie zywnosci
przechowywanie
dodatki do zywnosci
Witaszyce konferencja
kwasy tluszczowe
konferencje
mrozenie
zmiany oksydacyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2006
Tom
41
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.146-155,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Kern-Jedrychowski J.
autor
Jerzewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-12a676b2-6a89-4508-a639-6751ac6ec73b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.